Suomen Armeijan kertausharjoitus!

Muistutan Suomen Armeijan jäseniä sekä etenkin esimiehiä olemaan normaalia aktiivisempia ja tarkkaavaisempia tulevina viikkoina, kun suomen armeijassa on meneillään pitkästä aikaa metsän kertausharjoitukset. Kertausharjoitusta vetää pääasiassa Upseerikokelas Pajulintu ja hänen tehtävään on siis kerrata etenkin Suomen Armeijan esimiehistölle metsä läpikotaisin, jotta siitä saadaan yksi aktiivinen harjoitusmuoto suomen armeijaan.

Lue ja seuraa kertausharjoituksen suunnitelmat sekä aikataulut täältä: http://armeija.foorumi.eu/viewtopic.php?f=37&t=844

Kategoria(t): Etusivu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

1 Response to Suomen Armeijan kertausharjoitus!

  1. O9R8KORIS sanoo:

    Minulle tuosta metsästä oli paljon hyötyä! Toivottavasti vielä pääsisin käymään läpi tuon RJ-perehdytyksen, ennenkuin metsän kertausharkat loppuvat. Kehitysideana olisi tuohon metsään se, että lisättäisiin jonkinlainen vallihauta tai pidettäisiin välillä toisen armeijan kesken sellainen metsätaistelu esim. SA vs AV, mutta tämän metsän voisi myös jotenkin lisätä koulutusjärjestelmään. Se voitaisiin suorittaa sitten, kun on puolessa välissä sotamies-uraansa ja kun on puolessa välissä korpraali-uraansa eli järjestettäisiin metsä sotamiehille T3 ja korpraaleille T8/T9 ja se olisi pakollinen. Tulisi ainakin mitattua sotamiehen/korpraalin metsätaidot paremmin, että onko jäänyt mieleen mitään tai edes jotenkin sen voisi lisätä koulutusjärjestelmään. Harkitkaa asiaa. Sorry, jos tuli liian pitkä. Selitin vain pitkälti, miksi metsästä oli hyötyä ja esitin omat kehitysideani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *