Tapaus HGREAT

Niin, tämä tapaus HGREAT varmasti ihmetyttää monia ja Suomen Armeijan komentajana voin myös sanoa, että te ette ole ainoita joka ihmettelee tämänpäiväistä tapahtunutta. On kuitenkin nyt syytä selvittää, mistä kaikki lähti ja miksi asiassa on toimittu näin.

Ensimmäinen ilmoitus tapahtui tänään heti Suomen Armeijan metsäharjoituksen jälkeen kello 19.30 eteenpäin, jossa ensiksi GrazyHorse pyysi minut kaveriksi ja muutamaa minuuttia myöhemmin hän esitti minulle omat epäilynsä HGREAT:in tupla accoilusta. Otin tapauksen ensiksi varauksella vastaan, koska mitään näyttöä ei varsinaisesti ollut, mutta jotain hämäräperäistä HG:ssa oli viimeaikoina kyllä esiintynyt. Tuplahahmoksi epäillään hahmoa nimeltä: Sotatiede jonka home on siis ainakin toistaiseksi suljettu.

Kun olin saannut kuulla asiasta, otin yhteyttä välittömästi HGREAT:iin joka oli habbossa paikalla. Tämä ei vastannut viestiinni vaan päätti kadota muutaman minuutin jälkeen pois habbosta. Tämän jälkeen hän ei ole enään uskaltautunut kirjautua sisään. Stolberg ei ollut tietoinen asiasta, mutta hän tunnisti kyseisen esitetyn hahmon olevan Asevoimien jääkäri jo ensimmäistä viikkoa. Hänen eroamisestaan ei ole tietoa, kyseinen hahmo jokatapauksessa on sulkenut Habbohomensa ja vaihtanut tietonsa pois.

Ainoa järkevä vaihtoehtomme tässä tapauksessa oli siis toistaiseksi jäädyttää HGREAT:in oikeudet Suomen Armeijasta, koska kukaan ei voinnut olla täysin varma asiasta, ennen kuin HGREAT itse tunnustaisi tai puolustaisi tekojaan. HG saatiin myöhemmin kiinni messengerin välityksellä, kiitos Vääpeli Anon2 – mutta HG:lla ei esiintynyt yhteistyöhaluja tulla enään keskustelemaan asiasta Suomen Armeijan johdon kanssa. Hän oli kommentoinut, että ”Tulen jos jaksan” mikä viittasi totisesti siihen, että hänen kiinnostus on nyt loppu ja hän myöntää tekonsa vaikenemalla SA:sta.

HG:lla on kuitenkin vielä vuorokausi aikaa selvittää tämä asia SA:n johdon kanssa tai hänet tullaan lopullisesti erottamaan Suomen Armeijasta. Muussa tapauksessa rangaistusta voidaan lieventää ja tehdä päätökset järkevällä pohjalla. Tähän päätökseen on esikunta SA:n komentajan johdolla tullut ja siitä pidetään kiinni.

HGREAT:ia muistetaan Suomen Armeijasta hänen pitkästä urastaan niin miehistössä kuin aliupseerina ja hän on toiminut useammissa komppanian viroissa. HGREAT toimi peräti kolmella komentajakaudella myös Komppanian Vääpelinä ja omistaa Suomen Armeijan ensimmäisen luokan mitalin. Hänen viimeisin arvo oli Sotilasmestari ja hän toimi Komppanian Päällikkönä Suomen Armeijassa.

Kategoria(t): Etusivu Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

1 Response to Tapaus HGREAT

  1. O9R8KORIS sanoo:

    on sääli, että menetimme niin hyvän Sotilasmestarin tai no… ei sitä tiedä jos Gangstan mielestä Jedai on parempi Komp. Plk. Onnea HG tuleville army-urillesi missä lienetkin o/!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *