Suomen Armeija palaa takaisin päiväjärjestykseen

Juhannus

Juhannuksen kunniaksi, Suomen Armeijan Kenraali & Komentaja Gangsta16 antoi koko armeijan henkilöstölle lomaa, koska välillä on otettava pieniä pausseja ja annettava itselleen aikaa rentoutua. Juhannuksen aikana koko armeija oli lähestulkoon pysähtynyt, mutta muutamia sinnikkäitä henkilöitä oli värvissä myös juhannuksen aikana. Itse käväisin vain muutaman kerran katsomassa, miten hommat värvissä edistyy, mutta oletetusti aina kun olin paikalla, värvi uumotti tyhjyyttään joten lomallehan aika moni oli siis lähtenyt. Itse juhannus oli sujunut habbossa ja Suomen Armeijassa rauhallisesti muutamaa kohtausta lukuunottamatta, mitkä on selvitetty.

Juhannus on nyt ohi ja maanantai laskettiin vielä hitaaksi laskeutumiseksi, mutta jo päivästä monia esimiehiä nähtiin laskeutuvan takaisin Suomen Armeijan arkeen ja peruskurssit lähtivät tuttuun tapaan jälleen pyörimään. Vaikka päivä oli suurimmaksi osaksi hieman epäaktiivinen, voidaan taas todeta armeijan olevan takaisin pyörillään ja nyt Tiistaina katsotaan loman lopullisia vaikutuksia, moniko palaa tänään takaisin ja moniko heistä tänään vielä aktivoituvat tekemään normaaliin tapaan värvin päivittäisiä töitä. Esimerkiksi päivystys tulisi saada mahdollisimman nopeasti toimimaan takaisin sekä metsän kertausharjoituksiin lisää osallistuvaa porukkaa. Näillä eväillä luulisi ainakin pääsevän hyvin alkuun ja katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
Gangsta16

Suomen Armeijan Kenraali & Komentaja,
Gangsta16

Kategoria(t): Etusivu Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

1 Response to Suomen Armeija palaa takaisin päiväjärjestykseen

  1. O9R8KORIS sanoo:

    Juu kiva, että kaikki alkaa pikkuhiljaa palailemaan juhannuksen vietostaan takaisin arkeen. Minäkin olen huomannut, että päivystyksessä ei ole näkynyt viime aikoina ketään. On tainut tuo minunkin lupaus pikkuhiljaa alkanut lipsua. Noh, pitää kai sitä yrittää tänään saada tuo päivystys kuntoon, kun ajattelin tänään mennä sinne. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *