Tj 42, Paluu arkeen!

Isot on otsikot, mutta vielä on toistaiseksi pienet puheet. Missä olen ollut viimeaikoina? Noh lähes jokainen tietää, että IRL päädyin vielä jälkikäteen ilmoittautua Reservinupseerikurssille ”joutsen” 238. Tämän takia aikani loppui tyystin ja aloin käymään lähinnä satunnaisesti katsomassa sellaisen 20 minuutin pyrähdyksen sp. missä mennään. Kaikki näyttää vielä suhteellisen normaalilta ja hyvin epäaktiiviselta, mutta näillä mennään millä on mentävä. Vielä on kuitenkin 42 päivää palvelusaikaa jälkellä, sitten voin tehdä tasan mitä huvittaa.

Viimeaikoina on puhuttu kaikennäköistä minusta ja etenkin suhtautumisestani Asevoimiin, Suomen Armeijaan ja yleisesti habboon, koska kuljeskelen nykyään siviilivarustuksella ja ilman järkeviä tietoja. Kerron kuitenkin, että ainakaan toistaiseksi en ole virallista eroamista vielä tehnyt, mutta en ole kyllä palvellutkaan siellä enään aikoihin. Tämä lienee selvä kaikille. Toinen asia mikä koskee sitten tulevaisuuttani Habbossa ja sen jengeissä: Minulta on kysytty aionko tulla jälleen komentajaksi edellisen ”lähes täydellisen” kauteni jälkeen Suomen Armeijassa. Vastaan tähänkin toistaiseksi, että en osaa sanoa, mutta olen toki miettinyt kaikennäköistä itsekseni, mikä olisi järkevä ratkaisu tässä vaiheessa elämää ja mikä ei… Selvää on kuitenkin se, että palaan vielä joskus sinne, missä minun kuuluukin olla ja johtaa, miten tätä yhteisöä kuuluukin johtaa.

Minulla on vaihtoehtoja ja suurin visio on edelleen palauttaa Armeija habboon. Armeija oli aikoinaan minun Kanadan Armeijani ja polli4256:n johtaman YJ:n yhdistymisen tuotos. Aikansa isoin Armeija, mistä monet nykyiset suuret nimet sai alkunsa, mutta sekin saatiin päätökseensä minun lähtöni jälkeen. Koska olin tuolloin tuon armeijan komentaja, koen sen edelleen pienenä unelmana. Toki ajoituksen täytyy olla täydellinen, mutta esimerkiksi tuleva syksy on hyvinkin vapaata aikaa ja se on ollut suhteellisen kysyttyäkin aikaa. Noh, kaikki aikanaan…. tai ei ollenkaan.

On myös hyvin todennäköistä, että Jedain komentajakauden jälkeen vaihteeksi uuden komentajan etsiminen suon kätköistä on miltei mahdoton tehtävä ja ehkä päädyn vielä mutkien kautta täyttämään tämänkin raon uudestaan.. Sanoin jo ennen lähtöä Jedaille, että jos se ikinä kuvitteleekaan kaatavansa Suomen Armeijan, palaan pelastamaan sen, vaikka ehkä kaksi viikkoa tuon lauseen jälkeen se kuullostikin melkein ironialta ottaen huomioon, mitä siinä aikavälissä kerkesi tapahtua minun ja Jedain henkilökohtaisille suhteille, mutta ne ovatkin jo osakseen haudattua ja kirjoitettua historiaa. Mutta,  kaksinkertainen SA:n komentajuus kun toistaiseksi on vain Uhvolla, en epäilisi yhtään, etteikö se jossakin vaiheessa vielä minunkin nimissä olisi jos vain halukkuutta riittää nähdä tälläinen tempaus vielä vanhalta G:ltä.

Minulla on myös muutamia visioita, mitkä olen ajatellut kitkeä nykymuotoisesta habbon jengistä ihan periaatteiden takia ja osaksi siksi, että nykyiset käytännöt aiheuttaa päivittäin turhia sekaannuksia ja viikottain erittäin turhia haihatteluita.. Eli Habbon miehistön tasot, mutta säästän nämä visiot toiseen osioon.

– Suomen Armeijan Entinen Kenraali & Komentaja,
Gangsta16

Kategoria(t): Etusivu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *